יזמות קשובה – עינת דורון
  • תוכנית הכשרה למנטוריות
  • סדנת הדרך שלך
  • הרצאות
  • מפגשים אישיים
  • קורס אונליין
    • מחלום ליזמות קשובה
  • בלוג
  • פודקאסט
  • עלי
  • על יזמות קשובה
  • תוכנית הכשרה למנטוריות
  • סדנת הדרך שלך
  • הרצאות
  • מפגשים אישיים
  • קורס אונליין
    • מחלום ליזמות קשובה
  • בלוג
  • פודקאסט
  • עלי
  • על יזמות קשובה

מיטל – מאמנת אישית

בתור מאמנת 13 שנה אני יכולה להגיד שהגישה, המודל של עינת הוא מהפכני וגאוני והקורס חוסך זמן וכסף במקום לנסות כל מני כיוונים או מבנים של קריירות שלא מתאימות לי אחרי הקורס אני יודעת מה כן ומה לא ולכן אני לא מבזבזת זמן וכסף על אפשרויות שיהיו קשות ולא מתאימות לי. זה קורס שילך איתי הלאה עד סוף החיים בכל צומת או התלבטות לאו דווקא בתחום הקריירה .הקורס מעמיק מאוד בהכרות שלנו את עצמינו ודוחף קדימה חזק לגבש עמדה לקראת הקריירה הבאה. עינת למדתי ממך המון את כ"כ מחויבת וניכר שאת נמצאת בקריירה שאת אוהבת וזה מודלינג חשוב בזכות העבודה איתך פתרתי עוד כמה חלקים משמעותיים בפאזל של מי שאני שהיו לי שקופים או חסומים. הפתיחות, הנגישות גובה העיניים החום היושרה חוסר הפשרות והחוכמה שלך יחד עם הקלילות והשמחה שבך הפכו את המסע גילויים הזה למסעיר מרתק ומעצים מאוד. מודה לך על כל דקה.

 

עינת דורון יזמת, מנטורית מומחית לקריירה ויזמות נשית אשר עובדת עם עצמאיות, מנהלות בארגונים, ושכירות, מובילה במשך שנים תהליכי עומק עם נשים שרוצות ליזום, לעשות שינוי במסלול המקצועי ולהביא חדשנות ויצירה לחיים ולמקום עבודה שלהן.
עינת מאמינה שנשים אינן צריכות לנכס צורת מחשבה והתנהגויות מההגמוניה הגברית ומלמדת במסגרת הרצאות, קורסים וסדנאות כיצד ניתן להתקדם, ליזום להצליח , לנהל צוותים ומחלקות ולהרוויח כסף תוך שהן פועלות אך ורק מתוך המבנה והתכונות שלהן.
תכונות כמו: רגישות, תנועה לרוחב, תנודיות, דרמטיות, התפזרות, העמקה ומעגליות המנוגדות למקובל בחברה עסקית יזמית ובקרב תרבויות ארגוניות שונות. לא פעם לא רק שאינן חסם או בעיה אלא הן הפתרון ומקור המוטיבציה להתפתחות, יזמות, שינוי, התקדמות, ניהול ושיפור הוולבינג של עובדות ועובדים

עינת דורון פיתחה שיטת יזמות חדשה ( פיתוח מקורי) בה היא נותנת דגש מרכזי לצרכים הרגשיים של היזמת, עובדת ומנהלת ובכך יוצרת יזמויות חדשות המאפשרים דיוק של העשייה והפוזיציה וכן דאגה לאיכות החיים במקום העבודה. הנעה לפעולה ובניית מערכות יחסים מיטביות

עינת רוצה ליצור תנועה עולמית חדשה בה נשים יצרו תנועה מתוך הקשבה לצרכים הרגשים שלהם ואתם מה שעד היום מרגיש כמו מקל בגלגלים להפוך להיות חוד החנית.

קטגוריות
  • אגואיסטיות
  • אמהות קשובה
  • בלוג
  • צרכים רגשיים

עקבו אחרי:

הצטרפו לניוזלטר

הוא ישלח אליכם באהבה עם מיטב התוכן, פוסטים, כלים ועוד


עקבו אחרי

© כל הזכויות שמורות לעינת דורון
עיצוב: ירדן גלילי | צילום: איילת לנדאו  לירון כהן אביב  עפרה רון מזור | ביצוע: zivuch
גלילה לראש העמוד

שלחי לי הודעה בואטסאפ

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס